Met uw bijdrage aan het Cultuurfonds Oegstgeest steunt u direct kunst en cultuur in Oegstgeest. U kunt periodiek een vast bedrag doneren, maar u kunt er ook voor kiezen (eenmalig) een bedrag te storten. Cultuurfonds Oegstgeest heeft een dubbele ANBI-status: als niet-winst-beogende organisatie en als cultureel doel. Bijdragen aan Cultuurfonds Oegstgeest zijn verrekenbaar met uw aangifte inkomstenbelasting.

Vriend worden

U kunt al vriend worden voor een bedrag vanaf € 15,00 per jaar, maar een hogere bijdrage is natuurlijk van harte welkom. Meer bijdragen betekent dat wij met elkaar méér kunnen doen om in Oegstgeest kunst en cultuur te blijven stimuleren. Vriend worden?
Download het PDF formulier, sla het op op uw computer en vul het vervolgens in, daarna kunt u formulier mailen naar secretaris@cultuurfondsoegstgeest.nl

Doneren

Uw donatie kunt u storten op: NL12 RABO 0137 3305 96 onder vermelding van Donatie CfO.
Als u alleen geld overschrijft hebben wij geen adres van u, dus als u in de toekomst op de hoogte gehouden wilt worden omtrent projecten van het Cultuurfonds meld u zich dan aan voor de nieuwsbrief.
BIC nummer: RABONL2U