Aanvragen    Word vriend

Lucien Knoedler van Muziekkamer Oegstgeest heeft weer een nieuw programma in Cultuurhuis De Paulus voor het seizoen 2018-2019.


Tijdens de Monumenten- en Osgerzondag trad pianiste Sina Kloke uit Keulen op met muziek van Bach, Chopin, Debussy, Enescu en Gardel.
Zondag 23 september is er om 16.00 uur een concert door het Duo Bilitis: Ekaterina Levantal, mezzosopraan en harp, en Eva Tebbe, harp.
Over hun in april verschenen Debussy-cd – die in het magazine Luister een 10 kreeg – schrijft Bas van Putten in de Groene Amsterdammer: “De harp is de binnenkant van het geluid, de binnenkant van de muziek die hier vloeibare, onderzeese eigenschappen aanneemt.” In 2018 staan de zondag-matinees in de Paulus in het teken van het 100ste sterfjaar van Debussy.
Kaarten zijn verkrijgbaar via of bij de Rijnlandse Boekhandel. Prijs € 20 voor volwassenen, € 10 voor studenten, kinderen tot 18 jaar gratis.
En alvast een vooruitblik voor 14 oktober a.s.: dan is er een optreden van het New European Ensemble in Poëzie en Muziek uit de Eerste Wereldoorlog, met native speakers in het Engels en het Duits.