Aanvragen    Word vriend

Wat kunt u doen?

Culturele projecten stimuleren
Draagt u kunst en cultuur en de culturele identiteit van Oegstgeest ook een warm hart toe? Wordt dan donateur van het Cultuurfonds Oegstgeest!
Met uw steun kunnen we met elkaar allerlei projecten op het gebied van kunst en cultuur mede mogelijk maken. Van muziek, tot dans en toneel of opera. Van jazz tot pop of klassiek. Van literaire evenementen, kunst, cultureel erfgoed tot beeldende kunst. En van projecten voor jong tot oud. Vanaf € 15,- per jaar bent u al vriend van het Cultuurfonds Oegstgeest.
Klik hier als u vriend wilt worden.

Heeft u zelf een plan of een initiatief?
U kunt ook zelf, individueel of samen met anderen een voorstel indienen voor een cultureel plan of project bij het Cultuurfonds Oegstgeest. Doe mee om Oegstgeest in cultureel opzicht nog meer te laten bruisen en creativiteit te stimuleren. Inwoners, maar ook organisaties of scholen kunnen een plan hiervoor indienen, zolang het passend is binnen de doelstellingen van het fonds.

Het bestuur wordt door een onafhankelijke deskundige geadviseerd of het ingediende project in aanmerking komt voor een bijdrage. Alleen schriftelijk ingediende en goed onderbouwde plannen kunnen in overweging worden genomen. Meer informatie over de procedure en een aanvraagformulier treft u aan bij Aanvraagprocedure.

De beoordeling van de plannen zal uiteraard zeer zorgvuldig worden uitgevoerd. Het kan betekenen dat dit enige tijd in beslag zal nemen voor een zorgvuldige afweging. Wij vragen hiervoor uw begrip.